Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Kontour

Onder het EILANDVILLA premium kwaliteitslabel ontwikkelt KONTOUR VASTGOED al ruim 10 jaar luxe en hoogwaardig vastgoed op Ameland. Ervaar zelf het eilandgevoel in uw eigen vakantiewoning. Ameland is een eiland van natuur, rust en ruimte. Investeren in een recreatievilla of appartement van Kontour is dus niet alleen genieten van uw kostbare bezit, maar verzekert u ook van een toekomst bestendige waarde.

Kontour Vastgoed is specialist in de ontwikkeling en verkoop van exclusieve tweede woningen in Nederland en Oostenrijk.

Kenmerkend voor de projecten van Kontour zijn onder meer: de unieke locaties midden in de natuur, het luxe afwerkingsniveau en de royale opzet van zowel woning als plan. De architectuur is hierbij altijd in harmonie met de omgeving.

Kontour is gelieerd aan VolkerWessels, een solide bouworganisatie. Uniek in de aanpak van Kontour is de persoonlijke begeleiding en betrokkenheid van het team, die reikt van de ontwikkeling tot oplevering en ver daarna.

Met de ontwikkeling van luxe tweede woningen biedt Kontour haar klanten een investering die niet alleen financieel rendeert, maar een ware verrijking is voor het leven.

Bezoek hier www.kontourvastgoed.nl voor een presentatie van al onze activiteiten.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over onze projecten.

Contactpersonen

Ing. Hans van der Mijl

(+31) (0)6 - 502 23 555

info@kontourvastgoed.nl

Ir. Hielke Tillema

(+31) (0)6 - 109 45 213

htillema@kontourvastgoed.nl

Vraag hier meer informatie aan

AANVRAAGFORMULIER KONTOUR VASTGOED AMELAND PROJECTEN

Mocht u belangstelling hebben voor een van de projecten of een andere vraag dan kunt u hier uw gegevens invullen en nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.Hieronder kunt u aangeven of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen en over welke projecten u meer informatie wenst te ontvangen

 aanmelden nieuwsbrief
 Ameland - Nieuwe Duinvillas
 Ameland - Stijl Appartementen

Opmerkingen