Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Terrasappartement Stijlappartementen

Informatie aanvragen

in

verkoop

STIJLAPPARTMENTEN- Terrasappartement parterre

In het karakteristieke appartementencomplex Kaapsduun aan de Strandweg 50 te Nes, Ameland bieden we een uniek appartement aan wat bestaat uit twee delen die ook afzonderlijk bewoond of verhuurd kunnen worden. Ideaal voor gezinnen met kinderen waar opa en oma of vrienden hun eigen appartement hebben en dus volop privacy. Geen verhuurverplichting.
.
De appartementen liggen direct aan de Strandweg op 5 minuten loopafstand van het Noordzeestrand en het gezellige dorp Nes.

TERRASAPPARTEMENT nr. 9

In het gebouw De Hoge Duyn bevindt zich het design terrasappartement voor 4 personen. Het appartement op de begane grond is zeer smaakvol ingericht en heeft een terras met uitzicht over de bossen en duinen, richting de Noordzee. Het appartement heeft een oppervlakte van bijna 90 m2.

Het terrasappartement heeft een zeer ruime living met flatscreen TV, DVD en audioapparatuur. Er zijn 2 ruime slaapkamers met vaste inbouwkasten, voorzien van eveneens een flatscreen TV. De luxe badkamer is op topniveau afgewerkt met een dubbele wastafel, toilet en een douchegelegenheid. De luxe keuken is op maat gemaakt en voorzien van alle denkbare apparatuur zoals combimagnetron, 4 zone keramische kookplaat, afzuigunit, koelkast met vriesgedeelte en een vaatwasser. Vanaf uw eigen terras op het zuiden hoort u de zee en voelt u de "long Island" sfeer van het waddendiamant Ameland. Dit is vakantie op topniveau!

Wellness appartement nr. 9a in souterrain

De wellnessruimte in het souterrain heeft een luxe pantry, een eigen 4- persoons whirlpool en een Finse sauna. De relax/tv-ruimte heeft een groot LCD scherm. Deze ruimte biedt slaapgelegenheid aan 4 personen (1 slaapkamer met inbouwkasten en 2 extra slaapplaatsen in de living). De afwerking van dit appartement is in warme grijstinten en overal is vloerverwarming.
.
Samen in totaal 8 slaapplaatsen en optimale privacy doordat de appartementen beide een eigen voordeur hebben.

KOOPSOM

De koopsom van het terrasappartement met 100% "genietgarantie" bedraagt: € 329.500,- V.O.N.
De koopsom van het wellness appartement in het souterrain bedraagt: € 169.500,- V.O.N.
Het appartement en/of de suite zijn zowel gezamenlijk als apart te koop.
.
De koopsom is inclusief de gehele inrichting en afwerking. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek en tonen u graag de interessante rendementsberekeningen.

VERHUUR EN BEHEER

De appartementen in beide complexen worden zeer goed verhuurd. Wij kunnen u hierover desgewenst informeren. Metz Verhuur en Beheer verzorgt de verhuur van uw villa en zorgt ook voor het beheer van uw waardevolle bezit.

Informatie aanvragen

Download Brochure